Teatrul de Vest Reşiţa - "Cenuşăreasa" la Oţelu Roşu

05.10.2010 17:43

 Joi, 7 Octombrie 2010, la Casa de Cultură din Oţelu Roşu, Teatrul de Vest Reşiţa pune in scenă începând cu orele 10:30, respectiv 12:00, piesa de teatru pentru copii: ”Cenuşăreasa” de Charles Perrault în adaptarea lui Dan Mirea. Regia artistică este asigurată de acelaşi Dan Mirea iar scenografia este semnată N.D. Vlădulescu.

 

 

Dupa aproximativ 6 luni de la cea mai recentă prezenţă la Oţelu Roşu, trupa teatrului reşiţean revine în oraşul nostru prezentând şi acum o frumoasă piesă de teatru spre încântarea copiilor.

Teatrul de Vest din Reşiţa este aceeaşi instituţie culturală reşiţeană cunoscută până anul acesta cărăşenilor sub denumirea de Teatrul G.A. Petculescu, aşezământ ce a aniversat anul trecut 60 de ani de activitate.

Din proiectul de hotărâre privind schimbarea numelui instituţiei reiese că: ”Schimbarea denumirii teatrului se încadrează în planul general de management cultural demarat în urmă cu 2 ani, imaginea şi cunoaşterea teatrului reşiţean este determinată de câteva repere majore, unul dintre acestea fiind numele instituţiei”.

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign