Guestbook

Date
By
Subject

www.esii.pl

Best Regards

Date
By
Subject

Good info

Very nice site!

Date
By
Subject

Good info

Very nice site!

Date
By
Subject

John

This website was how do you say it? Relevant!! dkkeddeaacdkeeeg

Date
By
Subject

Frumoasa preocupare publica.

Draga Gabriel Gaina, iti multumim pentru imaginile oraselului adolescentei noastre. Otelul Rosu a putut fi vazut mai des de noi cei plecati in lume, numai prin ochii tai. Mare lucru sa sti sa pui suflet, pentru a pune lucrurile in valoare. Toti cei ce vad se bucura , dar nimeni l pana la tine nu ne-a fericit asa frumos. Multumim inca o data, sanatate si mult succes!

Date
By
Subject

Re: Frumoasa preocupare publica... Multumesc !

Multumesc frumos pentru aprecieri !
Ma straduiesc sa o fac cat mai neutru cu putinta. Tot ce am facut pana acum am facut dezinteresat, fotografia este pasiunea mea si evident ca o fac cu drag iar activitatile civice mi se par absolut necesare oricarei comunitati. M-as bucura ca si altii sa se implice activ in viata civica a zonei noastre si sa renuntam la atitudinile negativiste de pana acum.

Date
By
Subject

Felicitari!

Gabi,
Toate cuvintele de lauda care as vrea sa le astern acum imi par prea marunte. Nu pot decat sa "dau jos palaria" in fata ta, sa te felicit si sa iti spun sa mergi mai departe. Noi, cei care te citim si iti vedem minunatele poze suntem mandrii de tine.Eu sunt foarte mandra.Si ma bucur ca te am ca prieten.
Si sa stii ca te invidiez( in sensul bun al cuvantului).Lorelei din mine a murit de mult...Tu porti soimul inca pe umar .

Date
By
Subject

Re: Felicitari!

VERO,
Multumesc frumos pentru aprecieri... !
Si eu ma bucur ca suntem prieteni si vreau sa-ti spun ca Lorelei nu murit... Poate doar sta in expectativa ! Consider ca este o stare normala, din cand in cand, fiecarui OM....

Date
By
Subject

felicitari GABRIEL !

Daca toti ar fi ca tine...... alta "fata" ar avea orasul !

Date
By
Subject

Re: felicitari GABRIEL !

Multumesc Nyna !
Sper ca am inteles bine... Este un compliment, nu ?!

1 | 2 | 3 >>

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign