Metalul Otelu Rosu in meci amical cu Dinamo II

26.10.2012 12:01

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

Sambata, 27 Octombrie 2012, de la ora 12:00, se va desfasura pe stadionul Vichentie Birau meciul amical intre Metalul Otelu Rosu si echipa a doua a clubului bucurestean Dinamo, echipa aflata intr-un turneu de meciuri amicale prin toata tara.

Intrarea la acest meci amical este libera, dupa cum ne-a declarat presedintele clubului Metalul, domnul Sandu Florei. Sunt invitati sa participe toti suporterii echipei Metalul cat si iubitorii sportului in general, oricare ar fi el.

Prezenta bucurestenilor la Otelu Rosu este mentionata si pe site-ul oficial al clubului din "Stefan cel Mare" intr-un articol care precizeaza: "Dinamo II isi continua seria meciurilor amicale in tara! Echipa a doua a clubului din “Stefan cel Mare” se va deplasa sambata la Otelu Rosu, la 17 kilometri de Caransebes, pentru un meci amical cu echipa din localitate, Metalul."

Sportivii formatiei Dinamo II, insotiti de antrenorul Cornel Talnar, vor poposi in noaptea de vineri spre sambata la Caransebes, de aici urmand sa se deplaseze spre orasul nostru pentru partida amicala programata sambata la ora 12.00.

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign