Rezultate bacalaureat 2011 la Otelu Rosu

01.07.2011 17:52

Lista candidatilor si rezultatele la examenul de Bacalaureat 2011

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

 

U P D A T E (3 Iulie, Ora 19:40) >>

Rata de promovabilitate la examenului de bacalaureat din acest an, in sesiunea iunie-iulie, este de aproximativ 50% din participanti (provizoriu). Anul trecut procentul a fost de 69,30 (dupa rezolvarea contestatiilor), un procent mult mai mic decat in 2009 cand 81,47 din candidati au reusit sa treaca cu bine de acest important examen.

Din aceste statistici observam ca pe an ce trece rata de promovabilitate este din ce in ce mai mica, astfel ca putem spune cu certitudine ca cei ce se ocupa de destinele educatiei in Romania nu au reusit sa gaseasca o formula benefica. Modificarile dese ale legislatiei din domeniu cat si schimbarea regulilor, a subiectelor si baremelor, au indus degringolada de acum. 

Cu siguranta NU asistam la tampirea romanilor, asa cum vor unii sa ne faca sa credem iar generatia de acum nu este cu nimic mai prejos decat generatiile trecute. In schimb lipsa de profesionalism a Ministerului Educatiei s-a facut remarcata din nou, si in acest an, atat prin organizarea defectuoasa a examenului cat si prin nefunctionarea serverelor pe care este gazduit site-ul acestui minister.

 

U P D A T E (2 Iulie, Ora 23:00) >>

REZULTATELE LA BACALAUREAT 2011 - candidati LICEUL BANATEAN OTELU ROSU - Sortare alfabetica

 

 

Aici puteti gasi rezultatele la BACALAUREAT 2011 pentru candidatii din Otelu Rosu si din intreg judetul Caras Severin, imediat ce ele vor fi date publicitatii de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Rezultatele sunt postate - in varianta de mai jos - in ordinea alfabetica a numelor candidatilor, prima pagina prezentand doar 10 dintre candidati. Pentru a gasi un alt candidat schimbati pagina, in concordanta cu initiala numelui de familie cautat. Puteti face acest lucru accesand lista aflata in partea stanga - sus a paginii.

AFLA AICI REZULTATELE LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2011 >>

 


 

 

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign