Crosul Spiritul Olimpic se desfasoara si in acest an in Otelu Rosu si alte 16 localitati banatene

25.10.2012 17:14

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

UPDATE:  Vremea a fost frumoasa pentru un final de Octombrie, soare si 14°C, dupa cum estima si prognoza meteo. Organizarea crosului a fost una ireprosabila chiar daca nu mai regasim in acest an Academia Olimpica Romana printre organizatori, participantii entuziasti si bine pregatiti, competitia finalizandu-se fara incidente. Primaria Otelu Rosu a oferit premii tuturor castigatorilor, de la toate categoriile din concurs, acestea fiind inmanate de primarul orasului, domnul Luca Malaiescu. Din partea Directiei Judetene pentru Tineret si Sport a participat domnul Dorin Voina, inspector in cadrul institutiei.

GALERIA FOTO realizata la acest cros poate fi vizualizata AICI >>

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Traditionalul cros "Spiritul Olimpic" se desfasoara si in acest an in judetul Caras Severin cat si in cateva localitati din judetul Timis. Startul competitiei se va da, vineri, 26 Octombrie, la ora 13:20 de catre Radio Resita, crosul desfasurandu-se simultan in toate localitatile banatene angrenate in acest cros olimpic care isi propune - ca in fiecare an - sa promoveze spiritul olimpic si sa popularizeze alergarea in scopul intaririi starii de sanatate a populatiei.

Localitatile care participa in acest an la Crosul "Spiritul Olimpic" sunt: Anina, Baile Herculane, Oravita, Otelu Rosu, Glimboca, Moldova Noua, Caransebes, Berzasca, Vrani, Firliug, Resita, Bocsa, Teregova, cat si localitatile timisene Lugoj, Beregsau, Belint si Gottlob.

Traseul crosului ce se va desfasura in Otelu Rosu este cel clasic, cel urmat si in anii trecuti, participantii vor alerga pe DN 68, de la benzinaria Petrom pana in centru, artera principala a orasului nostru fiind deci inchisa circulatiei incepand cu ora 13:00, traficul fiind deviat pe o ruta alternativa.

Prognoza meteo este una adecvata pentru desfasurarea evenimentului sportiv, desi va fi innorat temperaturile se vor situa in jurul a 14-16°C la orele amiezii.

Organizatorii crosului sunt Directia Judeteana de Sport si Tineret Timis, Directia Judeteana de Sport si Tineret Caras Severin, Inspectoratele Scolare din cele 2 judete banatene, avand ca parteneri primariile localitatilor participante.

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign