Reconstructia combinatului siderurgic de la Otelu Rosu

29.05.2010 19:30

Gabriel Gaina - www.greensphera.ro

Criza economica si financiara diminueaza considerabil si alocarile de fonduri destinate investitiilor pentru modernizarea industriei grele romanesti. Cu toate acestea exista si unele vesti bune venite din partea gigantilor economici, una dintre aceste stiri are in vedere orasul nostru si vine din partea concernului rus MECHEL.

Potrivit siteului www.steelorbis.com ,  preluat de catre www.railwayinsider.eu , Mechel preconizeaza alocarea unor importante fonduri pentru reconstructia combinatului siderurgic de la Otelu Rosu, aceasta actiune fiind doar unul dintre punctele prevazute in planul de investitii pe segmentul productiei de otel, plan stabilit la o valoare de 1,4 miliarde USD (1 miliard euro) pentru perioada 2010-2012.

"Mechel revizuieşte capitalul de investiţii anunţând suma de 3,7 miliarde USD pentru 2010-2012. Compania, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa de minerit şi oţel, a anunţat că dinamica pozitivă a pieţelor de profil şi îmbunătăţirea performanţelor propriilor  i-au permis să-şi reia pe deplin planurile sale de investiţii"..... Continuarea articolului >

Sursa: www.railwayinsider.eu

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign