Campanie de o zi. Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare.

16.11.2011 10:44

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

Asociatia Romana pentru reciclare RoRec, impreuna cu Primaria Otelu Rosu si cu sprijinul companiilor Philips si SKIL. organizeaza o campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice (DEEE), actiune ce se va desfasura sambata, 19 noiembrie. Aceasta este prima campanie de acest fel din orasul Otelu Rosu, ea avand deviza: "Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!".

Campania este insotita si de o tombola in cadrul careia se pot castiga 10 masini de gaurit, 5 mixere si 5 aspiratoare, premii puse la dispozitie de catre companiile care sprijina actiunea. Toti cei ce detin aparatura electrica, electronice sau electrocasnice vechi sau defecte, sunt invitati sa le depuna la centrele de colectare, putand astfel sa se debaraseze de acestea si sa participe la tombola cu premii. Pentru preluarea de la domiciliu a aparatelor de mari dimensiuni, cat si pentru preluarea de la firme si institutii in vederea casarii, puteti apela la numarul de telefon: 0757 523 029.

Centrele de colectare din orasul Otelu Rosu sunt amenajate la:

  • Gradinita cu program normal, str. Rozelor nr. 3
  • Scoala Generala nr. 3, str. Libertatii nr. 3

Aceste centre au un program fix de colectare a deseurilor, sambata, 19 Noiembrie, intre orele 10:00 - 15:00.

Luni, 21 noiembrie, la Primaria Otelu Rosu, va avea loc tombola campaniei, premiile se vor oferi prin tragerea la sorti a taloanelor completate de catre participanti. In cadrul aceluiasi eveniment se va face si premierea elevilor voluntari care participa la actiunea de colectare a deseurilor.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec este o entitate non-profit, fondata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de electrocasnice cu activitate in Romania: Amica, Arctic, Bosch Siemens Electrocasnice, Candy Hoover, Electrolux, Gorenje, Indesit, Philips, Groupe SEB si Whirlpool.... Cititi mai multe detalii AICI >>

Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign