Oferta de Web Design

www.greensphera.ro

Design original, identitate vizuala, oferta diversa.

Alegeti tipul de site dorit: 

F R E E - Site gratuit

Oferta speciala adresata proiectelor originale, convingatoare, dar care nu isi pot sustine financiar proiectul. Numar de pagini: 5 - 7; Imagini: 8 - 12; Indexare in Google si Yahoo. Comanda! 

T E M P L A T E - Sabloane de site

Daca esti pasionat si vrei sa inveti sa lucrezi mai bine, mai curat in CSS, Html si chiar Flash opteaza pentru un template si creaza-ti singur site-ul. Preturi intre 30 si 100 Ron pentru CSS / Html si 150 Ron pentru Flash. Comanda! 

S I M P L E - Site de prezentare

Ideal pentru prezentarea pe Internet a ofertei de produse si/sau servicii a unei firmei sau pentru o persoana. Puteti opta pentru cursivitatea realizata prin intermediul CSS si Html, culori placute, posibilitatea facila de modificare ulterioara a continutului site-ului. Cu un numar de pagini intre 7 si 12 si pana la 20 imagini acest tip de site reprezinta o solutie excelenta, tariful fiind de 400 Ron. Comanda acest tip de site! 

C O M B I - Site de prezentare complex

Aceleasi "ingrediente" ca si la S I M P L E dar implementate pentru un numar mai mare de pagini si continand mai multe imagini, oferindu-se si posibilitatea integrarii in site a unor elemente dinamice executate in Flash (header, butoane, meniuri). Tariful fluctueaza in functie de complexitatea dorita de client, intre 400 si 700 Ron. Comanda acest tip de site!  

P O R T A L - site cu baza de date

Ofera posibilitatea de adaugare ulterioara a unor programe suplimentare in cadrul site-ului. Folosind PHP si Apache, accesand fisierele din bazele de date MySql puteti tine evidenta utilizatorilor si clientilor, se pot implementa galerii foto, forumuri de discutii, module de anunturi, de cautare in site, rezervari online. Tarif: intre 600 si 1200 Ron depinzand de numarul adaugirilor si complexitatea intregului proiect. Comanda acest tip de site! 

F L A S H

- site de prezentare dinamic realizat in Flash -

Prin intermediul tehnologiei Flash se pot executa siteuri dinamice continand animatii, efecte, imagini in miscare, text dinamic. Tarifele in acest caz sunt negociate cu clientul in functie de numarul de pagini, animatii si design. Comanda acest tip de site!

 

Logo Design

Logo design-ul este un element foarte important in cadrul imagini de marca pentru firme, companii, organizatii, are menirea sa reprezinte compania si sa ofere o recunoastere usoara a ei de catre clienti si parteneri.
Crearea unui logo poate si trebuie sa constituie o prioritate iar designul acestuia trebuie gandit pentru a se conforma atat cerintelor tiparului cat si pentru Identitatea Web.
Comanda aici un logo !

 

Search Engine Optimization

Prin intermediul unei optimizari a site-ului pentru motoarele de cautare, acesta va fi gasit de vizitatori prin cautari in motoarele de cautare cum ar fi Google, Yahoo, MSN.
Aceasta este modalitatea de promovare care nu ar trebui sa fie ocolita de nici un realizator al unui site, fiind cea care aduce vizitatori reali site-ului.
Continutul site-ului este foarte important pentru optimizarea si promovarea ulterioara a lui, prezentarile elaborate aducand un castig pe termen lung prin oferirea unei baze reale pentru cautarile vizitatorilor cat si pentru crawlerele motoarelor de cautare. Robotii nu "citesc" imaginile de pe site, spre exemplu, daca acestea nu sunt acompaniate de un titlu, o prezentare.
Deasemenea prezentele dinamice realizate in FLASH nu sunt recunoscute de catre aceste crawlere, dar castigul este acela vizual, captandu-se atentia vizitatorului uman tocmai prin dinamicitatea animatiei sau a textului dinamic.
Domeniul este intr-o continua schimbare, tehnicile SEO se dezvolta, aceasta nu este si nu va fi niciodata o stiinta exacta. Cei ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu trebuie sa fie constant la curent cu cele mai noi tendinte, sa invete continuu, pentru a oferi clientilor lor tot ce este mai bun.
Consultanta SEO>

 

Promovare si optimizare

Cu siguranta, cele prezentate mai sus nu reprezinta totul in domeniul optimizarii si promovarii unui site web.
Exista multe alte tehnici prin care cel ce se ocupa de promovare poate face ca pe termen lung acel site sa ajunga unul cu o recunoastere globala si cu castiguri reale pentru beneficiar.
Pentru o plasare rapida in fruntea rezultatelor oferite de motoarele de cautare exista diverse oferte de publicitate platita ale gigantilor din lumea Internet-ului.
Acestea pot fi accesate oricand pentru scopul mai sus mentionat, insa nu ofera si o dezvoltare pe termen lung, aceasta promovare rapida trebuie acompaniata cu tehnici de promovare pe durata medie si lunga. 

 

Identitate Web

Scopul principal al identitatii web este acela de a capta atentia celui ce viziteaza site-ul prin oferirea unei imagini unitare.
Ca parte integranta a identitatii de marca a firmei, identitatea web trebuie sa fie dezvoltata tinandu-se cont de domeniul de activitate cat si de posibilitatile oferite de prezenta site-ului firmei pe Internet.

Comanda un pachet Web Identity (logo, bannere, web design)

Comanda un pachet Brand Identity (sigla, foi cu antet, carti de vizita, plicuri) 

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign