Vine PROFI, pleaca SPAR...

10.06.2010 15:42
 Gabriel Gaina - www.greensphera.ro

 In viitorul apropiat un nou magazin modern isi va face aparitia in orasul Otelu Rosu, actualmente derulandu-se o campanie de recrutare a membrilor echipei ce va opera in viitorul magazin PROFI.

Cu o prezenta de 10 ani in Romania, PROFI ROM FOOD a dezvoltat pana acum o retea de 48 de magazine raspandite pe tot teritoriul Romaniei, noile magazine ce urmeaza a fi deschise in perioada imediat urmatoare vor fi in orasele : Pascani, Roman, Otelu Rosu si Marasesti.

In Otelu Rosu, magazinul PROFI va fi operational in centrul orasului, la parterul hotelului Central, unde va prelua spatiul detinut pana in prezent de catre magazinul SPAR, acesta incetandu-si activitatea in orasul nostru dupa aproape 2 ani de activitate.

PROFI este o retea de magazine discount infiintata in 1979 in Belgia, achizitionata in 1989 de catre grupul de retail Louis Delhaize care a extins apoi cu succes reteaua si in alte cateva tari europene, printre care si Romania.

Din luna Martie a acestui an, PROFI ROM FOOD este achizitionata de catre Polish Enterprise Fund VI, fond de investitii din Polonia administrat de Enterprise Investors, acelasi fond de investitii care a achizitionat in 2005 reteaua magazinelor ARTIMA, reteaua romaneasca creata  de omul de afaceri Florentin Banu in 2001 cuprinzand la momentul vanzarii 19 magazine supermarket situate in Ardeal si Banat.

Viitorul magazin PROFI din Otelu Rosu va pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de produse, atat produse ale producatorilor recunoscuti cat si peste 300 de produse sub marca PROFI, produse usor de recunoscut la raft dupa bulina rosie, toate acestea sub deviza: „Preturi bune, aproape de tine!”

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign