Valori culturale locale, valori universale, un simpozion organizat la Liceul Banatean Otelu Rosu

16.05.2012 22:37

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

În data de 18 mai 2012, ora 12:30, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor se organizează, la Liceul Bănățean Oțelu Roșu, simpozionul cu titlul "Valori culturale locale, valori universale".

Evenimentul se va desfășura în organizarea Muzeului de Geografie Literară Tiberiu Boșcaiu din cadrul Liceului Bănățean, bucurându-se de participarea unor invitați din țară cât și din străinătate, organizator și coordonator principal al acestei actiuni fiind doamna prof. Marciana Corici.

Pe lângă intervențiile cadrelor didactice și ale elevilor, în programul acestui eveniment se regăseste un moment inedit și totodata emoționant, propus atenției noastre tocmai din SUA de către familia Angela și Tiberiu Boșcaiu, o prezentare a celebrului muzeu Paul Getty din Los Angeles.

UPDATE ! De interes deosebit s-a bucurat cuvântul domnului conf. univ. dr. Marcu Mihail Deleanu de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița, președinte al Societății de Știinte Filologice, filiala Reșița, care a vorbit despre colaborarea cu fondatorul muzeului de Geografie Literară Tiberiu Boșcaiu și care a oferit muzeului volumul său intitulat "Memorial, documente și studii despre George Cătană".

UPDATE ! GALERIE FOTO EXTERNĂ! Pentru a vedea fotografiile la dimensiune mare dați click pe imaginea de mai jos...

simpozionul valori culturale locale, valori universale la liceul banatean

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign