Toamna aglomerata la Otelu Rosu in domeniul modernizarii si reabilitarii urbane

31.08.2011 14:40

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

Dupa ce in lunile verii s-au realizat, aproape in totalitate, trotuarele de pe intreaga artera principala a orasului Otelu Rosu, astazi, 31 August, in ultima zi de vara a acestui an, s-au efectuat masuratori in tot centrul civic, deasemenea, s-au continuat decopertarile si pregatirea terenului pe trotuarul din zona dintre hotelul Central si Banca Transilvania, cu continuare spre uzina, pe strada M. Eminescu.

Lunile de toamna ale acestui an se anunta de pe acum foarte aglomerate in domeniul modernizarii si reabilitarii spatiilor pietonale si ale celor de relaxare urbana. Parcul central al orasului Otelu Rosu, in forma sa de pana acum, nu dispunea de un spatiu verde foarte atractiv si ofertant iar aleile care il traverseaza sunt de ani buni motiv de indelungi discutii datorita gradului de degradare in care au ajuns.

Masuratorile efectuate astazi de catre specialisti ne fac sa fim increzatori, putem spera ca centrul civic si parcul central vor avea o fata noua pana la finalul toamnei acestui an, asta cu conditia ca si vremea sa fie de partea noastra iar firmele ce vor fi implicate in aceste reamenajari sa-si faca datoria asa cum se cuvine.

 

Photobucket Photobucket Photobucket

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign