Premiile crosului Ziua Olimpica la Otelu Rosu - FOTO - VIDEO

06.06.2011 17:11

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

Cititi si acest articol >> Crosul "Ziua Olimpica" la Otelu Rosu - Luni, 6 iunie

Crosul “Ziua Olimpica” la Otelu Rosu si-a desemnata astazi, 6 iunie 2011, castigatorii. Desi participarea nu a fost la nivelul asteptarilor organizatorilor, putem spune ca aceasta manifestare sportiva olimpica a fost un succes. Chiar si vremea a tinut cu participantii oferindu-le sansa sa concureze fara a simti amenintarea ploilor torentiale care s-au abatut in ultimele zile asupra orasului Otelu Rosu.

Liliana Dacica, directorul executiv al Directiei pentru Sport si Tineret a Judeţului Caras-Severin si Doru Dinu Glavan, directorul Academiei Olimpice Romane, filiala Caraş-Severin, au fost amfitrionii ceremoniilor organizate imediat dupa derularea efectiva a crosului “Ziua Olimpica” la Otelu Rosu si totodata cei ce au inmanat premiile celor merituosi.

Crosul s-a desfasurat pe traseul deja obisnuit, startul s-a dat din parcarea benzinariei, la intrarea in Otelu Rosu dinspre Caransebes, avand ca punct de sosire centrul orasului. Participarea la cros a fost eterogena, de la copii de 7 ani la pensionari de 70 de ani, alergatori mai experimentati - membri ai unor cluburi scolare de prestigiu - cat si amatori, la acest cros participand chiar si cateva persoane cu dizabilitati.

Organizat de catre Academia Olimpica Romana, filiala Caras Severin, impreuna cu Primaria Otelu Rosu, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Inspectoratul Scolar Caras Severin, sonorizat de Radio Resita, crosul - si ceremoniile de dupa cros - au oferit tuturor o minunata ocazie de miscare in aer liber, un prilej de sport si de necesara socializare. Premiile au fost impartite pe categorii de varsta si au fost acordate de catre Liliana Dacica, s-au mai acordat diplome de participare si pentru alti participanti dupa care s-a desfasurat o tombola in cadrul careia s-au tras la sorti si s-au acordat premiile oferite de Primaria Otelu Rosu si Directia pentru Sport si Tineret a Judeţului Caras-Severin.

In cadrul aceleiasi manifestari s-au mai constituit 2 noi cluburi olimpice locale, unul la Scoala Generala Nr. 1 (Clubul Metalul) iar celalalt la Liceul Banatean din Otelu Rosu (Clubul Banateanul), urmand astfel exemplul Clubului Olimpic Orizont de la Glimboca si primind simbolic flacara olimpica de la membrii acestui club.

Urmariti aici secvente din crosul “Ziua Olimpica” la Otelu Rosu ( V I D E O )  >>

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign