Cum sa razi 100 de minute - Stand Up Comedy & Parody cu Spitalu 9 la Otelu Rosu

04.03.2011 15:22

Gabriel Gaina - www.greensphera.ro

Trupa SPITALU' 9 va invita in data de 8 Martie, Ora 17:00, la Casa de Cultura din Otelu Rosu, la un spectacol nou de Stand Up Comedy & Parody intitulat "Cum sa razi 100 de minute". Biletele de intrare sunt disponibile la intrarea in Sala Mare de spectacole de la Casa de Cultura.

Spectacolul face parte din obisnuitele turnee prin toata tara ale trupei SPITALU' 9, cei care au initiat la inceputul acetui an seria show-urilor de comedie cu acest nume, spectacolul de la Otelu Rosu facand parte din turneul din 2011 al trupei care isi propune sa atinga peste 100 de orase din Romania cat si din Europa.

"Am trecut prin sute de gropi, am schimbat un disc de ambreiaj, un rulment pe fatza, o cutie de directie si planetara de pe dreapta…da’…ce mai conteaza. Peste o saptamana mr.dragostar se va arunca in fordu-i, dj gogu in masina de turneu cu scule si recuzita, noi in alt vehicul si ne vom lupta iar cu soselele, zapezile si timpurile  (ca pana la urma, noi o facem cu drag / indiferent de vremurile care in jos ne trag)" ne impartaseste Doru Ivanov pe blogul SPITALU'9 despre perioada de inceput de an si de turneu, totodata promitand si continuarea acestor spectacole.

Anul 2010 a fost de asemenea unul foarte bun pentru Spitalu'9, spectacolul lor: "SFARSITUL GLUMII 20:12" (stand-up comedy&parody), fiind cel mai lung turneu de comedie organizat pana acum in Romania, ajungand in 104 orase din tara.

Cei trei membri ai trupei Spitalu' 9 sunt: MARIUS GHEORGHIU, CRISTI VOICU si DORU IVANOV, ei "au inceput sa activeze in plan umoristic din 2000, sunt impreuna de 7 ani, iar din 2005 au devenit un grup profesionist, umorul fiind singura ocupatie si sursa de venit" dupa cum putem afla de pe blogul oficial SPITALU' 9.

 

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign