Concertul Toamna Chitarelor la Otelu Rosu cu Horea Crisovan si Didina Curea

12.09.2011 13:46

Gabriel Gaina | www.greensphera.ro

Otelu Rosu a fost intotdeauna un oras in care muzica buna a contat, atingand deopotriva sufletele celor ce au cantat si sufletele celor ce s-au lasat cu drag incantati de acesti talentati interpreti. Fie ca este vorba despre formatia "2 si jumatate", despre diversele grupuri de chitaristi care au activat aici, despre muzica de pian si vioara, despre fanfara si coruri, sau in prezent despre Didina Curea, talentul si traditia se-ngemaneaza intotdeauna sublim si ofera bucurie. Ofera bucurie chiar si in vremuri in care ai crede ca bucurie nu mai poate exista, aceasta fiind dovada cea mai buna a faptului ca muzica buna nu este tributara vremurilor.

Marti, 20 Septembrie, ora 19:00, sunteti invitati la concertul "Toamna Chitarelor", un important eveniment muzical care redeschide seria intalnirilor artistice in orasul nostru. Concertul va avea loc in sala mare a Casei de Cultura din Otelu Rosu si ne prilejuieste prima intalnire cu chitaristul timisorean Horea Crisovan, invitat special in acest concert.

Horea Crisovan este unul dintre cei mai buni chitaristi din Romania, un interpret valoros care s-a facut remarcat in muzica romaneasca cu formatiile Neurotica, Bio, Blazzaj, Stepan Project si prin invitatiile de a colabora cu peste 50 de muzicieni din tara si strainatate. 

In spectacolul din orasul nostru Horea Crisovan va evolua alaturi de Didina Curea, deschiderea fiind asigurata de Grupul "Stelutele", o parte din copii instruiti in tainele chitarei de catre Didina Curea. La spectacol isi va aduce aportul si Cristina Zaharia, interpreta de muzica folk binecunoscuta noua din spectacolele desfasurate la Otelu Rosu in anii ce au trecut.

 

Horea Crisovan concert la Otelu Rosu

Back

Search site

© 2010 Greensphera WebDesign